Які овочі у салатах поєднувати не варто
Також будь-який салат треба вживати одразу після приготування.
Так вважає дієтолог Ірина Середа, пише poradnykzhinky.com.
За її словами, помідори краще їсти з часником – це чудова профілактика атеросклерозу і тромбоутворення.
До салату із селери додавайте горіхи – цей тандем покращує стан волосся та шкіри, завдяки селену і вітаміну В5.
Користь шпинату збільшить свіжа паприка, бо в ній є вітамін С, за допомогою якого організм краще засвоює залізо. Сам шпинат дуже корисний для судин, а також у ньому міститься фолієва кислота та вітамін В6.
Моркву треба їсти із вершками або сметаною, адже жир сприяє засвоєнню бета-каротину.
Дієтолог також радить заправляти салати оливковою, гарбузовою чи лляною олією.
До теми
- Шість овочів, які здатні контролювати рівень цукру в крові
- Плоди шипшини: чому без них не обійтися у холодну пору року
- Які задачі виконують водостічні системи
- 5 причин додати у свій раціон шоколад: у чому його користь?
- Ціни на сезонні продукти: що очікувати закарпатцям?
- Як правильно вибирати сушарку для овочів і фруктів: основні моменти
- Популярные мифы о курении кальяна
- Ідея для заготовок на зиму: рецепт овочевого салату
- Беріть на замітку: овочі, які можна посадити в серпні в городі і отримати відмінний урожай
- Як успішно вирощувати мікрогрін вдома. Особистий досвід
- Капуста червоноголова: 7 причин, чому варто нею смакувати
- Жінкам на замітку: міфи про шугарінг
- Найнебезпечніший інгредієнт новорічного "Олів’є" — що це?
- Чому не можна пропускати сніданок – вчені
- Вчені дослідили користь одного з компонентів салату, який ми щоразу додаємо
- Найкорисніший фрукт осені
- 10 продуктів, які псують настрій!
- ТОП-4 солодощів, які не тільки смачні, а ще й дуже корисні
- Що корисно їсти на сніданок, а що – ні
До цієї новини немає коментарів