Які овочі у салатах поєднувати не варто

Які овочі у салатах поєднувати не варто
Не варто робити салат із помідорів та огірків, адже томати містять вітамін С, а огірок аскорбіназу – речовину, яка руйнує цей вітамін.

 

Також будь-який салат треба вживати одразу після приготування.

Так вважає дієтолог Ірина Середа, пише poradnykzhinky.com.

За її словами, помідори краще їсти з часником – це чудова профілактика атеросклерозу і тромбоутворення.

До салату із селери додавайте горіхи – цей тандем покращує стан волосся та шкіри, завдяки селену і вітаміну В5.

Користь шпинату збільшить свіжа паприка, бо в ній є вітамін С, за допомогою якого організм краще засвоює залізо.  Сам шпинат дуже корисний для судин, а також у ньому міститься фолієва кислота та вітамін В6.

Моркву треба їсти із вершками або сметаною, адже жир сприяє засвоєнню бета-каротину.

Дієтолог також радить заправляти салати оливковою, гарбузовою чи лляною олією.

 

15 липня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів