Пекарню для реабілітаційного центру "Дорога життя" відкрили на Закарпатті

Пекарню для вихованців Медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя" відкрили 26 січня в Ужгороді. Про це Суспільному розповів завідувач денного відділення центру Євгеній Бобров. Пекарню відкрили за проєктом "Хороший хліб від хороших людей". У ній будуть займатися вихованці денного відділення та трудової діяльності центру.

 

Андрій Сабов — вихованець реабілітаційного центру "Дорога життя". Кекс він готував уперше. Розповів: додавали масло, борошно, три яйця.

"Ми готували тісто. Що ми додавали? Яйця клали, борошно клали теж, далі додавали какао. Я нарізав банани", — розповів вихованець центру Олександр Говбел.

Пекарню для реабілітаційного центру "Дорога життя" відкрили за проєктом "Хороший хліб від хороших людей", — розповів засновник інклюзивної пекарні в Києві Владислав Малащенко. Вихованців та працівників центру він вчив користуватися обладнанням та пекти кекси.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 січня 2022р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів