"Ніколи й гадки не мала, що колись займатимусь пекарською справою" — закарпатка Наталія Габор (ВІДЕО)
Берегівчанка Наталія Габор розповідає: 10 років тому разом з чоловіком почали здавати в оренду приміщення для пекарні. Згодом орендар перестав працювати, а Наталія вирішила зайнятися пекарством сама.
"Ніколи й гадки не мала, що колись займатимусь пекарською справою, це все трапилось випадково, адже я хотіла стати бухгалтеркою чи тренеркою", — сказала жінка.
У пекарні Наталії Габор працюють четверо людей. Коли є багато роботи, вона також допомагає їм.
"В одній зміні працюють троє людей, коли більше замовлень, то четверо, а якщо і так замало, тоді я надягаю свій фартух і допомагаю, чим можу, — пояснила Наталія. — Я їм кажу: "Сьогодні я не шефиня, а учениця, і ви спокійно можете мені сказати, що я роблю неправильно, наприклад, неправильно замішую". Тісто слід добряче вимісити, тому що інакше не вдасться приготувати ні хороший хліб, ні булочки, ні будь-яку іншу випічку. Отже, що мені працівники кажуть — те і виконую".
Працівники разом з Наталією роблять різну випічку. Три роки тому в її чоловіка виявили цукровий діабет, відтоді вона пече дієтичний гречаний хліб.
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- В Ужгороді готують рекорд з найбільшої кількості пряників у формі Вифлеємської зірки
- Олег Кириленко: «Дорога життя» продовжує надавати послуги дітям і людям з інвалідністю в повному обсязі
- Вагон хліба надіслали в Одесу волонтери «Сили Ужгорода»
- Віолетта Поп створила торт “Виноградів” – із ожиною, родзинками та трьома видами бісквіту
- Новорічні підсвічники робить ужгородка Мар’яна Стахова
- Три місяці ізоляції: ужгородка була на круїзному лайнері у Тихому та Індійському океанах
- Кожен ужгородець може долучитися до "будівництва" пряникового містечка напередодні фестивалю
До цієї новини немає коментарів