Гастрономічний квартал уже працює в центрі Ужгорода. Що пропонують?

Гастрономічний квартал уже працює в центрі Ужгорода. Що пропонують?
Його відкрили до Дня міста на локації вулиця Ференца Ракоці – скверик поруч – історико-культурний центр «Совине гніздо».

 

На зображенні може бути: їжа

Понад десяток виноробів з Ужгородщини, Мукачівщини, Іршавщини та Берегівщини представляють хмільні напої, майже десяток сироварів Закарпаття та Івано-Франківщини – найрізноманітніші смаки і сорти з коров’ячого, козячого, овечого і буйволиного молока. Мед і всілякі продукти бджільництва привезли на святкування представники Асоціації пасічників Закарпаття та бджолярі Івано-Франківщини.

На зображенні може бути: повітряна кулька

Дуже багато представлено крафтових виробів – пиво від кількох авторитетних броварень, всілякі м’ясні смаколики, сушені пастила, чаї, сиропи, равлики, молюски.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Генд-мейд, сувеніри, вироби з дерева, хутра, посуд та аксесуари з використаних скляних пляшок, ексклюзивні прикраси з напівдорогоцінного каміння – теж представлені на ярмарку.

На зображенні може бути: пляшка та у приміщенні

Але не все з гастрономічного кварталу треба лише понести з собою – ще здалека ваблять неймовірні пахощі фудкорту, де можна посидіти, посмакувати шашликами, бограчем, печеним, смаженим, вареним, в’яленим.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та дерево

Яскраві спогади про відзначення 1128-ї річниці Ужгорода можна зберегти, зробивши світлину біля святкової фотозони. Гастрономічна локація працюватиме також у суботу та неділю.

На зображенні може бути: ювелірні вироби

 

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 вересня 2021р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів