Фермент для сиру від Віво: секрет отримання смачного продукту
Розсольний та твердий сир високо цінують не тільки гурмани, а й усі, хто дотримується здорового способу життя. Продукт містить комплекс вітамінів В, вітаміни А і Е, кальцій і білок в збалансованому складі. Його рекомендують лікарі й дієтологи, які підкреслюють — користь для здоров'я приносить тільки натуральний сир, який не має шкідливих добавок. Магазинний аналог практично завжди містить консерванти, барвники або штучні ароматизатори, а часто і рослинні жири. Саме тому домашнє сироваріння набуває все більшої популярності, а закваски і фермент для сиру від VIVO гарантують успіх у приготуванні кисломолочної продукції.
Базовий рецепт домашнього сиру
Компанія ВІВО — визнаний експерт в приготуванні кращих натуральних сирів. Піклуючись про кожного споживача, фахівці в області сироваріння діляться перевіреної рецептурою, яку можна знайти в кожній упаковці з фірмовою продукцією. Залежно від сорту для отримання сиру може знадобитися тільки фермент або бактеріальна закваска в якості додаткового інгредієнта.
Щоб сир вийшов якісним і смачним, необхідно строго дотримуватися базового рецепту:
-
Використовувати тільки свіже молоко (коров'яче, козяче, овече). Фермерське потрібно обов'язково пастеризувати для знищення хвороботворних мікроорганізмів.
-
Вносити фермент і закваску при певній температурі. У базовому рецепті вона становить 35 ° С.
-
Дотримуватися пропорції. Один флакон ферменту розрахований на 100 літрів молока. Для домашнього сироваріння знадобиться мірна ложка, вона є в кожній упаковці з ферментом і розрахована на 5 літрів молочної основи.
-
Стежити за часом ферментації, яке становить 50-60 хвилин.
Приблизний вихід готового продукту становить 500-700 грам з 5 літрів натурального молока, і залежить від його жирності.
Секрети отримання якісного домашнього сиру
Один із найважливіших факторів у сироварінні — якість і склад ферменту, який бере участь в згортанні молока. Купуючи продукцію компанії Віво, можна отримати сири будь-якого сорту з відмінним смаком, що не поступаються фабричним продуктам. Експерти також звертають уваги на тонкощі приготування: краще дозріває сир вагою від 1 кг, твердість залежить від пресування, а насиченість смаку — від терміну витримки. Будь-який з домашніх сирів можна вживати відразу після приготування або зберігати в холодильнику в паперовій (полотняної) упаковці.
До теми
- Автопідбір у Львові: що враховувати при виборі автомобіля
- Як підібрати сироватку для обличчя на літо?
- Які є види камінів та для чого вони потрібні
- Купуйте якісні та надійні міжкімнатні двері в онлайн-магазині Terminus
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Як вибрати домашній одяг, який підкреслить вашу індивідуальність
- Verkhovyna Resort став першим у Закарпатті готелем категорії п’ять зірок
- Безпека понад усе. Що необхідно знати про Ajax?
- Роль воды в жизни человека для нормального функционирования организма
- Що робити, якщо перегрівається iPhone
- Дім, як у Pinterest: ідеї дизайнів
- Как хранить закарпатское вино правильно?
- Роды – подготовка и сборы
- Спортивные штаны для мальчика — купить одежду на все случаи жизни
- Який корм обрати для домашнього кота
- Закарпатську органічну малину вже можна купити по 70 грн за літр
- Що таке аргументація?
- Електрики нагадали про небезпеку ураження електричним струмом у зонах об’єктів енергетики
- Выбираем забор забор для дома
- Магістратура за кордоном і в Україні
До цієї новини немає коментарів