Господиням на замітку: тонкі млинці, ніжна сирно-бананова начинка і смачний шоколадний соус
Такий десерт стане вашим улюбленцем. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти
- 200 гр рисового борошна
- 20 гр картопляного крохмалю
- 40 гр цукрового піску
- 500 мл молока
- 2 яйця
- 30 гр вершкового масла
- рослинна олія для смаження
- щіпка солі
Для начинки
- 200 г жирного сиру
- 3 столові ложки сметани
- 3 столові ложки згущеного молока
- 2 банани
Для соусу
- 2 столові ложки цукрового піску
- 2 столові ложки какао
- 2 столові ложки сметани
- 30 гр вершкового масла
Починаємо процес
- В першу чергу в окрему ємність відправляємо борошно, сіль, цукровий пісок і крохмаль. Добре все перемішуємо.
- Після чого, поступово вливаючи молоко, доводимо до однорідності.
- Потім додаємо яйця і вершкове масло, попередньо розтоплене. Вінчиком збиваємо все до однорідного тіста.
- Тепер обсмажуємо звичайні млинці з двох сторін.
- Після чого беремося за приготування начинки. Для цього в окремій ємності об'єднуємо сир, згущене молоко і сметану. Перемішуємо все.
- Викладаємо млинці навхрест і в результаті отримуємо млинцеве полотно. Змащуємо поверхню підготовленою сирною сумішшю.
- Потім очищаємо банан і нарізаємо його кружечками. Викладаємо їх на край полотна і звертаємо все в щільний рулон. Нарізаємо невеликими шматочками.
- Після чого беремося за приготування соусу. Для цього в сотейнику об'єднуємо цукровий пісок, какао, сметану і вершкове масло. Ставимо на вогонь і прогріваємо до рідкого стану.
- Потім поливаємо заливкою млинці і подаємо до столу.
Джерело: Ukr.Media
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- Кухня під замовлення: три кроки до вибору ідеальних меблів
- Як підібрати кухонний гарнітур?
- 10 трав та спецій, які варто мати на кухні
- Цікаві страви з Мівіною
- Витяжка Bosch: інновації та стиль для вашої кухні
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Як варити смачний рис: способи і пропорції для різних видів крупи
- Що можна і не можна готувати в алюмінієвому посуді?
- Замість олів'є. Три оригінальні салати з куркою на Новий рік
- Нежирні, свіжі та натуральні: які страви повинні стояти на новорічному столі 2024 року
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні
- Переваги використання електроплити на кухні
- Лікарі інформують закарпатців, що робити у разі харчового отруєння в спекотні літні дні (ВІДЕО)
- Ваги для домашньої та професійної кухні від “Укрваги”
- Блендер - чому це потрібна на кухні річ
- Суші начинки
- Дві смачні та поживні страви, які можна приготувати на вихідних
До цієї новини немає коментарів