Закарпатським господиням на замітку: порадуйте гостей та рідних смачним тирамісу з бананом та ніжним кремом

Закарпатським господиням на замітку: порадуйте гостей та рідних смачним тирамісу з бананом та ніжним кремом
Час приготування - 1 година 20 хвилин (із часом охолодження).

 

Інгредієнти:

  • 2 жовтки
  • 2 з половиною ст. ложки цукру
  • ½ чайної ложки екстракту ванілі
  • 1 стакан сиру маскарпоне кімнатної температури
  • 2/3 склянки жирних вершків
  • 5-6 штук бісквітного печива
  • ¼ Склянки холодної кави
  • 1 великий банан
  • какао порошок для того, щоб посипати зверху трохи

Приготування:

  1. Спершу розітріть жовтки із цукром, поки вони не стануть блідо-жовтого кольору. Поставте миску над каструлькою з киплячою водою. Переконайтеся, що вода не торкається дна миски. Готуйте, збавивши вогонь, при цьому збиваючи та помішуючи, поки суміш не загусне (5-7 хвилин). Вимкніть вогонь і трохи остудіть. Знову збийте масу разом з ваніллю і маскарпоне. В іншій посудині збивайте жирні вершки, поки вони не стануть щільними. Добре перемішайте збиті вершки і суміш з маскарпоне.
  2. Просочіть кожне бісквітне печиво кавою за допомогою кулінарної кисті і розріжте на 3-4 частини. Покладіть шар бісквіта у склянку або креманку. Додайте шар суміші з сиру та вершків потім банан і повторіть, закінчуючи шаром суміші з сиру. Посипте какао-порошком, накрийте кришкою і поставте в холодильник для охолодження приблизно на годину перед подачею на стіл.

Інформує UkrMedia.

 

13 грудня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів