Як приготувати найсмачнішу каву: поради для закарпатців (ВІДЕО)
Кавомейкер Ірина Хільченко розповіла, як правильно зварити каву.
Спеціаліст запевняє: краще купляти каву в зернах у невеликій кількості. Існують також спеціальні пропорції: 12-14 гр на порцію, залежно від виду кави. Детальніше - в сюжеті UA: Закарпаття.
До теми
- Плоди шипшини: чому без них не обійтися у холодну пору року
- «Опілля» створило інноваційну новинку, яка змінює уявлення про солодкі напої
- Цікаві страви з Мівіною
- Якість кохання на новому рівні: поради, як зберегти пристрасть та повагу у відносинах
- Чим корисний справжній квас навесні
- Зустрічайте новинку від «Опілля» – справжній смак сезону-2024
- Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
- Що станеться з вашим тілом, якщо відмовитеся від кави на місяць?
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- У чому особливість турецьких кавоварок?
- Переваги використання електроплити на кухні
- Капсули для кавоварки Tassimo - де замовити вигідно
- З квітня рецептурні ліки видаватимуться і за електронним рецептом
- Кинематографическая история виски: от Джеймса Бонда до Майка Помероя
- Капсули для кавоварки Tassimo - де замовити вигідно
- Капсули для кавоварки Tassimo - де замовити вигідно
- Види кавомолок
- З 1 серпня українці отримуватимуть е-рецепти на антибіотики
- Що приготувати на вихідні
- Різновиди українського пива, його особливості: короткий путівник
До цієї новини немає коментарів