ТОП-13 продуктів, які не можна зберігати в холодильнику

ТОП-13 продуктів, які не можна зберігати в холодильнику
Чи впевнені ви, що всі продукти, які лежать у вашому холодильнику, повинні там знаходитися?

 

Вивчіть уважно наступний список і перевірте, чи правильно зберігайте свої припаси.

Картопля

Крохмаль в картоплі перетвореться на цукор, від чого вона стане солодкою. Тому краще всього зберігати її в паперовому пакеті в коморі.

Спеції

Вони втрачають смак.

Масла

Змінить колір і текстуру.

Базилік

Базилік любить спеку, тому його слід зберігати при кімнатній температурі. Щоб він передчасно не зів'яв, його ставлять в стаканчик з водою.

Яблука

Тримайте їх краще поза холодильником.

Хліб

У холодильнику хліб тільки швидше засихає. Найкращим варіантом для нього є зберігання при кімнатній температурі, але навіть в таких умовах він не повинен пролежати більше чотирьох днів.

Часник

Він не тільки втрачає смак, але може покритися пліснявою. Часнику протипоказаний холод. Він прекрасно проживе в будь-якому сухому місці. Єдиною обов'язковою умовою є хороша вентиляція – це дозволить часнику довше залишатися свіжим.

Цибуля

Вона стає м'якою і покривається цвіллю. Найкраще зберігати її у темному місці при кімнатній температурі.

Помідори

Холодне повітря заважає дозріти. Томати дуже люблять тепло. Тому чим довше ви тримаєте їх в холоді, тим сильніше вони псуються. Краще всього зберігати помідори при кімнатній температурі.

Кава

 Втрачає аромат і вбирає інші запахи і смаки.

Мед

Він кристалізується і змінює смак.

Банани

Вони втрачають поживні речовини, дозрівають набагато повільніше, буріють і загнивають.

Авокадо

Воно перестає дозрівати в холодильнику. Стиглі авокадо можна зберігати у холодильнику.

Зберігаєте деякі з цих продуктів в холодильнику? Спробуйте зберігати їх поза холодильником, і ви побачите, наскільки вони смачніші!

 

16 квітня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів