Які продукти небезпечно запивати кавою
Чашка кави після жирних страв сприяє різкому зростанню рівня цукру в крові, що загрожує розвитком цукрового діабету.
Про це попереджають американські дослідники, пише maximum.fm.
За їх словами, рівень цукру в крові різко підвищується після самої жирної їжі на 32%.
Коли ж учасники експерименту протягом 5 годин після їжі випивали дві чашки кави, їх рівень цукру збільшувався на цілих 65%.
Вчені пояснили це так – насичені жири заважають організму засвоювати глюкозу, а кофеїн посилює цей ефект.
– Якщо людина звикла запивати кавою бутерброди, гамбургери або смажену картоплю, рівень цукру в її крові підвищується занадто часто, – це неминуче позначиться на роботі всього організму, – застерегли вчені.
До теми
- Що станеться з вашим тілом, якщо відмовитеся від кави на місяць?
- У чому особливість турецьких кавоварок?
- Капсули для кавоварки Tassimo - де замовити вигідно
- Капсули для кавоварки Tassimo - де замовити вигідно
- Капсули для кавоварки Tassimo - де замовити вигідно
- Види кавомолок
- День кави: про користь і шкоду популярного напою (ВІДЕО)
- Як купити електронний поліс ОСЦПВ (ОСАГО)?
- Кофемолки First: качественный тонкий помол, вкусный и ароматный кофе, бюджетная цена и продолжительный срок службы
- Ідеї вихідного дня: як зробити каву ще смачнішою?
- Закрапатцям про автоцивілку: як діє, скільки коштує і як використовувати?
- Як почати вживати менше кави: корисні поради
- Цікаві факти про каву та поради щодо її правильного вживання
- Беріть на замітку: як відрізнити елітний чай і каву від дешевої підробки
- Сам собі бариста: як заварити смачну каву вдома
- Зберігайте та смакуйте: незвичайні рецепти приготування кави
- Цікаво знати: чому варто замінити каву на цикорій?
- Чому корисно пити каву з корицею?
- Зберігайте: рецепти кави для осені
- Як підбадьоритися без кави: найбільш ефективні та прості способи
До цієї новини немає коментарів