Вчені поставили крапку в дискусії про те, корисно чи шкідливо пити пиво

Вчені поставили крапку в  дискусії про те,  корисно чи шкідливо пити пиво
Наукові обгрунтування - не абищо.

 

Наукові обґрунтування того що пити пиво не тільки не шкідливо, а навіть необхідно, - пише Світ очима правди.

1. Пиво подовжує життя - і шансів померти в розквіті сил у тих, хто споживає його регулярно в помірній кількості, на 19% менше, стверджують дослідники компанії Virginia Tech.

2. Від світлого пива худнуть, якщо не закушувати його сухариками і чіпсами, стверджує професор Королівського коледжу в Лондоні Тім Спектор, мотивуючи це наявністю в пиві корисних кишкових бактерій для ефективного травлення.

3. Пиво допомагає боротися з раком, завдяки вмісту в його хмелі ксантохумол, флавоніди, яка пригнічує канцерогенні ферменти.

4. Пиво, завдяки наявності в хмелі ксантохумол, продовжує молодість і захищає від хвороби Альцгеймера і Паркінсона, заявляють автори статті в медичному журналі Нової Англії, які встановили, що келих пива в день позбавить жінок від когнітивних проблем, викликаних старінням.

5. Пиво на 41% зменшує шанс заробити камені в нирках, стверджують американські дослідники в розміщеної в Clinical Journal of the American Society of Nephrology статті.

6. У пиві, навіть темних сортів, калорій менше, ніж в знежиреному молоці або апельсиновому соку, стверджують статистичні дані, опубліковані компанією Guinesss.

7. Пиво - джерело вітамінів. «Якщо ви уважно проаналізуєте хімічний склад хорошого пива, то будете вражені кількістю вітамінів, які в ньому містяться», - стверджує Штефан Доменіг, директор Центру охорони здоров'я Майра в Австрії.

8. Пиво зміцнює кістки, завдяки вмісту в ньому великої кількості кремнію, стверджують в авторитетному науковому журналі Journal of the Science of Food and Agriculture

 

14 травня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів