Господиням на замітку: 7 кулінарних хитрощів

Господиням на замітку: 7 кулінарних хитрощів

 

1. Додайте до кави дрібку солі (краще морської) і дрібку кориці. Вони посилять аромат. Якщо ви варите каву в турці, можна додати до неї трохи сушеної цедри лимона або апельсина.

2. Завжди насухо витирайте ніж відразу після миття. Так леза дуже довго не будуть тупитися.

3. Перед приготуванням салатів замочіть цибулю в холодній воді на 10-15 хвилин. Це зробить її менш пекучою.

4. Щоб бульйон вийшов прозорим, киньте туди кубик льоду і доведіть до кипіння.

5. Якщо ви бачите, що верх пирога пригорає, нарийте його вологим паперовим рушником.

6. Щоб приготувати рис білосніжного кольору, додайте у воду під час варіння пару крапель оцту.

7. Солити салати слід в останній момент, безпосередньо перед подачею на стіл.

 

 

15 вересня 2020р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів