Господині, зберігайте: омлетний торт з овочами й сиром
Що може бути простіше і смачніше, ніж посмажити на сніданок омлет? Правда, якщо готувати цю улюблену багатьма страву щодня, то вона може швидко набриднути. Але тільки якщо ви не знаєте, як, додавши просту начинку, перетворити звичайний омлет в повноцінне — красиве і ситне частування для всієї родини. Такий оригінальний торт-омлет можна змінювати і вдосконалювати як завгодно.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- Яйця — 12 шт.
- Борошно — 250 г
- Кисломолочний сир — 250 г
- Сіль, перець — за смаком
Для начинки:
- Червоний солодкий перець
- Жовтий солодкий перець
- Печериці
- Шпинат (можна купити заморожений продукт або обсмажити свіжий шпинат)
- Кисломолочний сир
- Солоні огірки
- Твердий сир (в ідеалі, різних сортів)
- Моцарела
- Мускатний горіх
- Шматочки бекону
- Зелена цибуля
Як приготувати омлетний торт з овочами і сиром:
- Замішуємо тісто з яєць, борошна та кисломолочного сиру. Приправляємо сіллю і перцем.
- Для першої начинки змішуємо обсмажений шпинат з кисломолочним сиром або додаємо в нього трохи вершків. Наливаємо приблизно шосту частину тіста на сковороду і, коли млинець просмажиться з одного боку, кладемо на нього шар шпинату. Приправляємо мускатним горіхом і, накривши кришкою, обсмажуємо до готовності. Готовий млинець посипаємо моцарелою.
- Готуємо наступний шар: наливаємо тісто на сковороду, а в якості начинки додаємо шматочки жовтого солодкого перцю. Готовий млинець посипаємо сиром одного сорту і кладемо поверх першого.
- Для третього шару у нас є начинка з шматочків печериць — додаємо їх прямо в тісто на сковороді. А коли млинець готовий, посипаємо сиром — краще взяти сир іншого сорту, а не той, що був в пункті 3.
- В четвертий млинець додаємо шматочки солоних огірків, а потім посипаємо його моцарелою. І не забуваємо складати шари один на одного рівною стопкою.
- Наступний шар робимо з шматочками червоного перцю і сиром.
- Нарешті, готуємо останній млинець — вже без начинки — і кладемо поверх інших. Посипаємо його залишками сиру і додаємо шматочки бекону.
- Закріплюємо всі млинці шпажками і ставимо в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.
До теми
- Патрульні Закарпаття звертають увагу водіїв на безпеку на дорозі в морозну погоду
- Вакцинація та ревакцинація проти дифтерії та правця на Закарпатті: як і де зробити безоплатне щеплення
- Укрзалізниця змінює періодичність руху поїздів далекого сполучення до Солотвина
- Де переселенці на Закарпатті можуть отримати безоплатну юридичну допомогу?
- Закарпатська митниця нагадує правила ввезення продуктів харчування в Україну
- Військові зможуть офіційно зареєструвати гуманітарні авто
- Як звільненим з полону та родинам полонених отримати державну грошову допомогу?
- Вирішили змінити ім'я та прізвище? Підказуємо, як це можна зробити
- Закарпатці можуть скористатись правом на податкову знижку щодо суми коштів, сплачених за навчання
- Кухня під замовлення: три кроки до вибору ідеальних меблів
- Стартувала друга хвиля програми з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин «Разом»
- Шість овочів, які здатні контролювати рівень цукру в крові
- «Зроблено в Україні»: бізнес Закарпаття може розраховувати щонайменше на 530 млн грн держпідтримки у 2024 році
- Як отримати лікарняний дистанційно?
- Закарпатці, які опалюють житло дровами та вугіллям, можуть отримати додаткову виплату
- Ветерани можуть не оформлювати автоцивілку на своє авто: умови пільги
- Як правильно підготувати авто до зими — поради закарпатських патрульних
- Перехід на зимовий час: як адаптуватися і уникнути стресу та втоми
- Час «перевзути» авто, радить поліція
- Як нараховується субсидія на комуналку у опалювальний сезон?
До цієї новини немає коментарів