За що платимо гроші: як змінилася вартість продуктів на Закарпатті

За що платимо гроші: як змінилася вартість продуктів на Закарпатті
Ціна їжі. Вартість продуктів харчування.

 

Ціни на продукти в Закарпатті, як завжди "стрибають". Відтак рибна продукція в краї під час Великого посту дещо подешевшала.

Однак молочна продукція зросла на 20%. Разом з тим часник можна назвати "золотим" – кілограм коштує від 110 грн, кілограм моркви – від 7 грн, цибуля та буряк - стільки ж.

Водночас продавці зазначають, що пенсіонери зараз купують по 1-2 сосиски, якого не було ніколи в житті...

Телекомпанія М-студіо

 

14 березня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів