У найбільшому районі України ділилися досвідом якісної переробки м’ясопродуктів (ФОТО)

М'ясопереробний комбінат «Продукти Карпат» на Тячівщині успішно працює з лютого 2014 року.

 

Минулого тижня представники департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА (Кіш Н.), відділу агропромислового розвитку Тячівської РДА (Дан Ю. та Степа М.),  КП «Агенція регіонального розвитку» Тячівської райради (Рибар Л.) та кореспондент Урядового кур’єру у Закарпатській області (Бедзір В.) відвідали м'ясопереробний  комбінат «Продукти Карпат» в с. Нересниця. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо якісної переробки м'ясних виробів.

Зокрема, з метою підвищення продуктивності, покращення якості продукції, удосконалення організації виробництва, КП «Агенція регіонального розвитку» спільно з відділом агропромислового розвитку державної адміністрації було залучено безкоштовно по програмі PUM, нідерландського експерта пана Віма Палма, який має досвід технологічних процесів на м'ясокомбінаті, знання в системі впроваджень оптимізаційних заходів на підприємстві та навики з розширення ринку збуту продукції. За час перебування на підприємстві експерт звернув увагу на менеджмент підприємства, технологічне вдосконалення та оптимізацію виробництва, комерційну діяльність, нові ринки збуту, постачання та маркетинг.

Програма PUM Netherlands Senior Experts – Менеджери з Нідерландів на підприємствах країн, що розвиваються – некомерційна програма передачі ефективних технологій та досвіду підприємництва. Мета програми – допомагати підприємствам і організаціям успішно працювати в умовах ринкової економіки.

З наданих нідерландським технологом пропозицій та рекомендацій, керівником м'ясопереробного комбінату «Продукти Карпат» Футько І.,  очікується максимально підвищити продуктивність, покращити якість продукції, удосконалити організацію виробництва.

На даний час на підприємстві обладнані цехи; забійний, цех обвалки м'яса (Евростандарт 2), цех виготовлення готової продукції із лінією по випуску ковбас, копченостей і м'ясних делікатесів та холодильні камери. Також забудовано очисні споруди, водозабір, майстерня. Випуск готової продукції розпочався в лютому 2014 року.

Також, керівник відділу агропромислового розвитку державної адміністрації повідомив про можливість залучення експертів по програмі PUM і на інші підприємства Тячівського району. Для цього необхідно тільки звернутись до відділу агропромислового розвитку Тячівської РДА або до КП «Агенція регіонального розвитку Тячівського району», повідомили у Тячівській РДА.

.1 1 1 fuuutjko 11 1 1 fuuutjko 21 1 1 fuuutjko 31 1 1 fuuutjko 41 1 1 fuuutjko 5

1 1 1 fuuutjko1 1 1 fuuutjko 81 1 1 fuuutjko 91 1 1 fuuutjko 101 1 1 fuuutjko 111 1 1 fuuutjko 12

 

1 1 1 fuuutjko 7

 

17 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів