Харчова промисловість Закарпаття займає 16 % у загальному обсязі промислового виробництва

Про це сьогодні під час виїзної прес-конференції розповів журналістам ззаступник голови ЗАкарпатської ОДА Володимир Гоблик

 

15 грудня заступник голови Закарпатської облдержадміністрації В.Гоблик з нагоди 60-річчя одного з найстаріших в області підприємств „Берегівського консервного заводу” провів виїзну прес-конференцію у м.Берегово для представників центральних та регіональних ЗМІ, під час якої поінформував журналістів про стан харчової та переробної галузі, зазначивши, що на сьогодні в області нараховується 430 харчових підприємств різних форм власності та господарювання. Внесок виробництва харчової промисловості у загальному обсязі промислового виробництва по області складає близько 16 відсотків, що є другим показником після машинобудування. Обсяги виробництва продукції підприємств переробної та харчової промисловості зростають щорічно в межах 10 відсотків. Найбільш успішно розвиваються такі підгалузі, як виноробна, виробництво консервної продукції, промисловий розлив мінеральних вод. Також в ході поїздки В.Гоблик взяв участь у відкритті нового консервного заводу в с.Мужієво Берегівського району.

 

15 грудня 2006р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів