Топ-6 закладів для вечері в Ужгороді: радить дослідник кухні Закарпаття Федір Шандор

Топ-6 закладів для вечері в Ужгороді: радить дослідник кухні Закарпаття Федір Шандор
Дослідник кухні Закарпаття і туризмознавець Федір Шандор розповів виданню “Вечір”, в які заклади Ужгорода варто піти повечеряти.

 

“Базова річ в Ужгороді — випити закарпатську каву, наприклад, у кав’ярні Riverside на березі річки, – поділився експерт і професор УжНУ. – Ми не ганяємося за кавовими трендами, а п’ємо каву вдома щодня. Щодо кухні, то тут законсервовані гастрономічні традиції, які увібрали елементи різних народів Закарпаття: словаків, румунів, угорців, німців, євреїв. Обов’язково спробуйте бограч-гуляш, й нині дуже популярну рибну юшку халасле. Свинячі відбивні “лоці-печенє” і різноманітні намазки, угорську з салом або сирну з часником”.

Також він радить торт “Ужгород” і круасани від кондитера Валентина Штефаньо в його закладах у місті.

Топ-6 закладів від гастрознавця закарпатської кухні:

1)    Угорський двір, середній чек вечері для одного гостя: 800-900 грн.

2)    Корчма Комітат, середній чек вечері для одного гостя: до 600 грн.

3)    Деца у Нотаря, середній чек вечері для одного гостя: від 500 грн.

4)    Кактус, середній чек вечері для одного гостя: від 300-400 грн.

5)    Lab Pub, середній чек вечері для одного гостя: 500-1000 грн.

6. Кілікія, середній чек вечері для одного гостя: від 500-600 грн.

vechir.media

 

05 червня 2023р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів