Камамбер з молока карпатської корівки: на Тячівщині виготовляють крафтові сири

Камамбер з молока карпатської корівки: на Тячівщині виготовляють крафтові сири
Сирна магія на Тячівщині. У селищі Дубове подружжя Декетів започаткувало власне «сирне королівство».

 

Ще рік тому сировари й не думали, що цікавість та натхнення заведе їх так далеко і вони відкриють крафтову лавку. Тепер подружжя володіє техніками виготовлення понад 25 видів сирів: від качота (з якого все й почалося) до камамберу – найдорожчого та найвибагливішого з усіх.

Перший Кабельний

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 жовтня 2021р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів