У Мукачеві відбудеться регіональний гастрономічний форум

У Мукачеві відбудеться регіональний гастрономічний форум
27 липня у Мукачівському замку відбудеться Регіональний гастрономічний форум за участі Асоціації шеф-кухарів, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів.

 

Спiкери форуму:

Iгор Брагiн

ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ.

• Володар звання «Золотии? шеф-кухар Украі?ни» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

• Член Федераціі? шеф-кухарів Італіі?, почеснии? член Гільдіі? кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціаціі? шеф-кухарів Казахстана.

• Засновник Кулінарноі? Академіі? — вищоі? школи професіи?ноі? підготовки кухарів.

• Засновник і організатор Чемпіонату Украі?ни з кулінарного мистецтва.

• Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.

• Суддя ресторанноі? преміі? СІЛЬ. Керівник консалтинговоі? компаніі?.

• Послужнии? список включає 20- річну практику і більше 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.

Олексiй Повторейко, ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ, БРЕНД ШЕФ, СПІВВЛАСНИК РЕСТОРАНУ «СТЕЙК-ХАУС НАЖИВО», « НАЖИВО АЗІЯ», « НАЖИВО ІТАЛІЯ», ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНОЇ АКАДЕМІЇ.

За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача». Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.

Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.

Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Микола Люлько, ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ ПРЕМІУМ СЕГМЕНТУ «АЛЯСКА». У МИНУЛОМУ БРЕНД- ШЕФ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ «ЧОРНОМОРКА».

Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України. Учасник кулінарного теле -шоу «Майстер Шеф Професіонали 3″. Ведучий кулінарного каналу на YouTube. Автор проекту «Герої нашого часу».

Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.

Євген Пластун, ОПЕРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ FIRST LINE GROUP. ТРЕНЕР ПО СЕРВІСУ І КОМУНІКАЦІЇ. У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 10 РОКІВ З ЯКИХ 7 РОКІВ НА КЕРУЮЧИХ ПОСАДАХ

Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.

• здорова комунікація між департаментами:

• ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.

• як почути один одного

• конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення

Контакти оргкомітету +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

 

24 липня 2021р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів