У сусідів Закарпаття на свіжому повітрі зростають незвичайні свині — "пивні"!
На фермі у Львівській області вирощують “пивних свиней”. Львівський ресторан-пивоварня придумав цікаве економічне рішення – відходи від виготовлення пива повертаються на кухню закладу через рік у вигляді стейків.
Все, чим харчуються свині на незвичній фермі – це макуха від пива. Фермери кажуть, що такий підхід надає м’ясу особливий м’який смак. Крім цього, на фермі є ще декілька особливостей:
“У нас тут певні правила. Наприклад, працівники ферми не повинні голосно кричати, лаятися або палити біля свиней. Це все під забороною”, – розповідають на фермі.
Свині весь час проводять на свіжому повітрі: у них є пасовища. Такий рухливий спосіб життя збільшує кількість м’яса, а не жиру. Особливість львівської свинини ще й у тому, що вона не містить ні грама хімії. Свині не хворіють, тому що немає чужих людей і вільного доступу до ферми і жорстко підтримуються санітарні норми.
Місцевим свинкам навіть ставлять класичну музику – кажуть, тварини на неї добре реагують.
Джерело: Агро-Центр
До теми
- Кредити та програми підтримки: які програми діятимуть на Закарпатті для децентралізації генерації електроенергії
- Розширення фіскальних повноважень громад - результати обговорення
- Закарпаття: чи вигідно сьогодні встановлювати приватні сонячні електростанції?
- «Карпатський Єврорегіон – інструмент залучення прямих іноземних інвестицій», - Володимир Панов
- Видобувні, сервісні, генеруючі та трейдингові компанії Закарпаття запрошують на міжнародну конференцію у Львів
- Словаччина заявляє про зацікавленість у прямому залізничному сполученні за маршрутом "Ужгород-Кошице"
- Закарпатська митниця назвала країну-найбільшого експортера-імпортера
- Кого буде звільнено в 2021 від сплати єдиного внеску: консультують закарпатські юристи
- Поміж двох Великоднів на Закарпатті трохи здешевшали окремі харчі. Що і на скільки?
- Малі та середні підприємства Закарпаття мають шанс отримати гранти від USAID
- Закарпатець на своїй фермі вирощує більше ста голів усілякої свійської живності
- Ужгородський виконком погодив нічний час роботи кільком магазинам, ресторанам та кав’ярням
- З початку року послугами пасажирського транспорту на Закарпаття скористалися 5,5 млн. пасажирів
- ДФС Закарпаття про декларування доходів ведучими, музикантами операторами фото- та відеозйомок
- Як оцінити "земельну" роботу Держгеокадастру на Закарпатті у 2017-му році?
- Сімейною "органічною" фермою на Закарпатті "рулить" виходець із Євросоюзу
- "Я хотів бути фермером з самого дитинства..."
- Львівська залізниця поскаржилася на обласні адміністрації, в тому числі й Закарпатську
- Закарпатці знову перекрили трасу – протест проти протесту львівської "Свободи"
- Закарпаття. Свинарство — це сало, м’ясо та ...гроші!
До цієї новини немає коментарів