У сусідів Закарпаття на свіжому повітрі зростають незвичайні свині — "пивні"!

У сусідів Закарпаття на свіжому повітрі зростають незвичайні свині — "пивні"!
М’ясних тваринок тут під класичну музику кормлять макухою від пива.

 

На фермі у Львівській області вирощують “пивних свиней”. Львівський ресторан-пивоварня придумав цікаве економічне рішення – відходи від виготовлення пива повертаються на кухню закладу через рік у вигляді стейків.

Все, чим харчуються свині на незвичній фермі – це макуха від пива. Фермери кажуть, що такий підхід надає м’ясу особливий м’який смак. Крім цього, на фермі є ще декілька особливостей:

“У нас тут певні правила. Наприклад, працівники ферми не повинні голосно кричати, лаятися або палити біля свиней. Це все під забороною”, – розповідають на фермі.

Свині весь час проводять на свіжому повітрі: у них є пасовища. Такий рухливий спосіб життя збільшує кількість м’яса, а не жиру. Особливість львівської свинини ще й у тому, що вона не містить ні грама хімії. Свині не хворіють, тому що немає чужих людей і вільного доступу до ферми і жорстко підтримуються санітарні норми.

Місцевим свинкам навіть ставлять класичну музику – кажуть, тварини на неї добре реагують.

Джерело: Агро-Центр

 

05 листопада 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів