На Рахівщині пройшов фестиваль «Смажений баранчик». Як це було
Другий етно-сейшн «Смажений баранчик» цього року набув статусу міжнародного.
Фестиваль дав можливість усім охочим скуштувати справжнього гуцульського барана приготованого за різними рецептами. Адже тут кухарі-професіонали та аматори представляють турецьку, румунську та карпатську кухні.
Справжні карпатські кухарі також презентували традиційні гуцульські страви. Основним інгредієнтом кожної із представлених страв є баранина. І Ясінянський селищний голова Едуард Зелінський дає пояснення чому обирають м'ясо саме цієї тварини.
На фестивалі гості не лише куштували смачні страв, але і дізнались більше про традиції різних народів. Незважаючи на дощ час проводили весело.
М-студіо
До цієї новини немає коментарів