Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
Навчання на Закарпатті розпочались зі знайомства з екіпіруванням і зброєю.
Навчання на Закарпатті розпочались зі знайомства з екіпіруванням і зброєю.
Понад рік патрульна поліцейська з Ужгорода Марія Семенюк служить бойовою медикинею на фронті.
У повідомленні вказано, що паспорт громадянина України виготовляється протягом 10?20 робочих днів, а для виїзду за кордон — від 3 до 20.
Закарпатська земля здавна славиться своїми гастрономічними традиціями і недаремно тут створено та вже функціонує “Закарпатський гастрономічний туристичний маршрут «Солодке Закарпаття»”.
Експерти дослідницького центру Карпатський центр полінгових досліджень продовжують визначати купівельну спроможність жителів Закарпаття за допомогою «Бограч-index»
Про це інформує ОВА.
Організували дозвілля воїнів Ужгородський РТЦК та СП разом із волонтерами Руху підтримки закарпатських військових.
Про це інформує міська рада.
Кафедра соціології та соціальної роботи, яку очолює «професор з окопу» Федір Шандор, першою задонатила кошти на виготовлення дрону під назвою «Соціальний працівник».
30 березня у Park Hotel Bristol відбувся дитячий пасхальний день з безкоштовним великоднім майстер-класом від шеф-кухаря Віталія Терещенко.
Заходи відбудуться у неділю, 14 квітня.
У Закарпатській обласній станції переливання нестача крові І, ІІ та ІІІ груп резус-мінус.
Одним із перших віч-на-віч глянув у вічі жахіть повномасштабного вторгнення солдат Національної гвардії України Ростислав Щерб?як
Про це інформує міськрада.
Про це повідомили в ужгородському пологовому в Фейсбук.
Унікальне оперативне втручання провели у Центрі нейрохірургії та неврології в Ужгороді.
8 квітня в Ужгороді відкрили Ветеранський Хаб, який має на меті об’єднати військовослужбовців та їхні родини, допомагати їм вирішувати складні життєві питання, а також слугуватиме місцем для спілкування. Розташований Хаб у с. Дравці, що спростить доступ до нього ветеранів з усієї області.
Горох, сонях, редис, крес-салат, руколу, амарант та гірчицю — такі види мікрогріну вирощують учні Ужгородського ліцею імені Августина Волошина.